iSOLAR S.A.
Ωράριο γραφείου: Δευ. - Παρ. 9.00 - 17.00operation@isolar.gr2169009979Λ. Κηφισίας 64, Μαρούσι

Μαγνησία

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΑΓΝΗΣΊΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΣΤΕΝΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΞΕΡΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΝΙΡΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΛΟΥΚΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΟΥΒΕΛΑ ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΟΥΒΕΛΑ ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑΔΕΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑΔΕΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΟΝΑΚΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΙΑΣΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΙΑΣΩΝ ΓΛΑΦΥΡΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΖΕΡΒΟ ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΖΕΡΒΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΖΕΡΒΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ FREENERGY 825 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ FREENERGY 823 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ FREENERGY 412
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΑΓΝΗΣΊΑ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΣΤΕΝΟ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΞΕΡΟ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΝΙΡΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΛΟΥΚΙ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΟΥΒΕΛΑ ΤΑΚΗΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΟΥΒΕΛΑ ΤΑΚΗΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑΔΕΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑΔΕΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΟΝΑΚΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΙΑΣΩΝ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΙΑΣΩΝ ΓΛΑΦΥΡΑ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΖΕΡΒΟ ΤΑΚΗΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΖΕΡΒΟ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΖΕΡΒΟ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ FREENERGY 825
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ FREENERGY 823
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ FREENERGY 412

Ο νομός Μαγνησίας είναι ένας από τους 51 νομούς της Ελλάδας. Από το 2011 και σύμφωνα με το Πρόγραμμα «Καλλικράτης» διασπάστηκε σε δύο νέες περιφερειακές ενότητες: Π.Ε. Μαγνησίας και Π.Ε. Σποράδων.

Η Χερσαία Μαγνησία:« Η γη των Κενταύρων και των Αργοναυτών », περιλαμβάνει το Πήλιο ( δασωμένη πράσινη αγκαλιά, το βουνό της γαρδένιας της καμέλιας και των βοτάνων με το χιονοδρομικό του κέντρου, τις Αιγαιοπελαγίτικες μαγευτικές παραλίες και τα ψαρολίμανα του Παγασητικού), τον Βόλο (σύγχρονη πόλη, κοιτίδα ιστορίας και πολιτισμού), τον Αλμυρό ( δυναμική συνέχεια της αρχαίας Άλου με έντονο παραγωγικό δυναμισμό), το Βελεστίνο (η πατρίδα του Ρήγα Βελεστινλή), την Νέα Αγχίαλο (στα θεμέλια των αρχαίων Φθιώτιδων Θηβών, το όμορφο ακρογιάλι του Παγασητικού με τους αμπελώνες των εκλεκτών κρασιών).

Η Νησιώτικη Μαγνησία, Βόρειες Σποράδες: « Πολύτιμα σμαράγδια του Αιγαίου» αποτελείται από τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο με τις μοναδικές γαλάζιες παραλίες τους. Στο θαλάσσιο Πάρκο των Βορείων Σποράδων βρίσκεται το σπίτι της Μεσογειακής Φώκιας, το καταφύγιο σπάνιων πουλιών και θηλαστικών, υπόδειγμα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Περιλαμβάνει γεωγραφικά την περιοχή της Μαγνησίας στη Θεσσαλία και τα νησιά των Βόρειων Σποράδων Αλόννησο, Σκιάθο και Σκόπελο. Έχει έκταση 2.636 τ.χλμ. και πληθυσμό 208.500 κατοίκους (απογραφή 2011).

Πρωτεύουσα του νομού είναι ο Βόλος με πληθυσμό 144.420 κατοίκους. Δεύτερη σε πληθυσμό είναι η επαρχία Αλμυρού, αγροτική κυρίως περιοχή που ασχολείται με την καλλιέργεια βάμβακος, σιτηρών, ντομάτας και αμυγδάλων.